Amy Tobij

Mijn naam is Amy Tobij. Ik was iemand waarvan iedereen dacht dat het prima ging. Ik zette mijn grote glimlach op en verborg mijzelf voor iedereen. Maar ondertussen was ik al jaren depressief, had ik een eetstoornis en moest ik om traumatische ervaringen te verwerken opgenomen worden in klinieken en kreeg ik een psychose. Ik was moe, ik haatte alles aan mijn leven en smeekte vaak om God. Ik geloofde wel in Jezus maar had nog nooit gehoord over wedergeboorte. Iemand legde mij uit dat ik mijn hart aan Jezus kon geven en zo vergeving ontving en een nieuw leven. Ik had geen idee wat het precies was maar ik wilde wel voor Jezus leven. Ik gaf mijn leven aan God en Hij herstelde mijn gebrokenheid. Hij gaf me een nieuw hart. Niemand had dat ooit gekund! Ik weet nu dat Jezus niet een verhaal is of een religie of filosofie. Jezus leeft, en houdt van mij. Hij is de bron van waar geluk en heeft mij onvoorwaardelijk lief. Dat is hij ook voor jou als je dit cadeau accepteert.

Ik hou van muziek en zing altijd en overal. Soms tokkel ik wat op mijn gitaartje en schrijf ik liedjes. Nu ik Jezus ken heb ik reden om te zingen. Ik zing niet voor mezelf maar ik zing graag voor Hem! Over hoe Hij mijn leven gered heeft en hoe Jezus zekerheid geeft in de stormen van het leven. Iedereen gaat door moeilijkheden heen en juist daarom is Jezus gekomen, omdat hij naar je omziet!

Ik bid dat Jezus mensen hoop geeft als ze onze muziek horen en ook voor Jezus kiezen! Want er is niks beter dan Hem persoonlijk leren kennen en Hem dicht in je hart ervaren.

Jezus is de enige die je écht kan helpen. Hij gaf mij een vrede en een vreugde. Een rechte manier van denken. Hij wil je alles geven wat je van binnen echt nodig hebt. Liefde, geborgenheid, zekerheid, acceptatie en waarheid. Het enige wat je daar zelf voor hoeft te doen is spijt hebben van de verkeerde dingen die je doet en tot bekering komen. Hem je leven toe vertrouwen. Wat heb je te verliezen?

 

Zie, Ik maak alle dingen nieuw. Deze woorden zijn getrouw en waarachtig. - Openbaringen 21:5

Terug naar Persoonlijke ervaringen